Panda Antivirus Pro 2020 review ervaringen

Gemiddelde leestijd: 14 minuten

Panda Antivirus Pro 2020 is een antivirus programma waarmee de computer volledig beveiligd kan worden. Voor het beveiligen van de computer krijg je met Panda Antivirus Pro 2020 verschillende hulpprogramma’s meegeleverd. Ben je benieuwd welke hulpprogramma’s dit zijn en hoe dit kan helpen voor het beveiligen en beschermen van de computer? Wij hebben de mogelijkheden van het programma uitgebreid onder de loep genomen en vertellen over onze ervaringen in dit artikel. 

Inhoudsopgave

Panda Antivirus pro 2020

Is jouw computer beschermd tegen de gevaren van buitenaf?

Tegenwoordig gebruiken we de computer steeds vaker voor het uitvoeren van taken op het internet. Voor het uitvoeren van de taken op de computer is een programma / app nodig. Door de vele toepassingen waarvoor de computer gebruikt kan worden hanger er ook gevaren aan de computer.

Om jezelf tegen de gevaren van het internet te beschermen is het belangrijk dat er een goede virusscanner op de computer is geïnstalleerd. Panda Antivirus is een uitgebreid programma met meerdere toepassingen waardoor je de computer goed kunt beveiligen.

Ontdek hier hoe je de computer kunt beschermen met Panda Antivirus Pro 2020!

Panda antivirus pro 2020 kopen en activeren

Voordat er gebruik gemaakt kan worden van Panda Antivirus 2020 moet het programma op de computer worden geïnstalleerd. Voor het installeren en activeren van het programma zullen er enkele stappen moeten worden doorlopen. 

Om gebruik te kunnen maken van Panda Antivirus pro heb je een activeringscode nodig. Zonder activeringscode kan er geen gebruik gemaakt worden van het antivirus programma. Deze activeringscode kun je via deze link met korting kopen. 

Na het kopen van de activeringscode moet je naar de website van Panda toe gaan. Vanaf deze pagina kan het programma Panda Antivirus pro 2020 gedownload worden. 

Panda pro activeren

Voordat het programma gedownload kan worden moet je over een account voor de website van Panda beschikken. Dit account bestaat altijd uit een gebruikersnaam en wachtwoord. Voor de gebruikersnaam zal je e mail adres gebruikt worden. Als je nog niet over een account beschikt kun je dat via de website van Panda aanmaken. 

Na het maken van een account kun je op de pagina van Panda inloggen. Voor het inloggen op de website van Panda moet het wachtwoord en de gebruikersnaam van het aangemaakte account ingevoerd worden.  

Na het inloggen op de website van Panda kom je in de account omgeving terecht. Binnen deze pagina staan de verschillende antivirus programma’s van Panda weergegeven. Tussen deze programma’s staat ook het antivirus programma Panda Antivirus pro 2020. 

Mocht je het programma niet kunnen vinden, dan kun je de activeringscode invoeren. Na het invoeren van deze activeringscode gaat de website van Panda zoeken naar het product wat bij de ingevoerde activeringscode hoort. 

Als je het programma hebt gevonden moet je met de linkermuisknop op de download knop drukken. Nadat je met de linkermuisknop op de download knop hebt gedrukt zal het programma worden gedownload. 

Gebruiksvriendelijke gebruikersomgeving

Bij Panda Antivirus 2020 hebben ze erg veel aandacht aan het uiterlijk gegeven. Doordat er veel aandacht aan het uiterlijk is gegeven ziet het programma er erg mooi uit. Naast het uiterlijk zijn alle programma’s voor het beveiligen en beschermen gemakkelijk terug te vinden. Doordat er veel aandacht is besteed aan het uiterlijk is het beveiligen en beschermen van de computer erg makkelijk. 

Beveiliging van de computer met Panda Antivirus Pro 2020

Een van de belangrijkste onderdelen van een antivirus programma is het kunnen scannen van de computer. Tijdens het scannen van de computer zal er worden gezocht naar potentieel ongewenste programma’s en bedreigingen zoals:

  • Spyware (dit is een toepassing wat gebruikt wordt door internetcriminelen om te kijken wat je op de computer aan het doen bent)
  • Computervirussen (toepassingen die gemaakt zijn door computer criminelen waarmee ongewenste handelingen uitgevoerd kunnen worden)
  • Adware (Als er adware op de computer is geïnstalleerd is dit vaak meteen duidelijk. Door adware komen er tijdens het internetten ineens veel meer ongewenste reclames tevoorschijn)
Panda Antivirus pro 2020 scannen

Bij Panda Antivirus 2020 staat de computerveiligheid hoog in het vaandel. Dit antivirus programma is in staat om bijna ieder gevaar te herkennen. 

Deze gevaren kun je onderverdelen in nieuwe en de al bekende virussen. Beiden gevaren kunnen door Panda Antivirus worden gedetecteerd en verwijderd. 

Panda Antivirus pro 2020

Is jouw computer beschermd tegen de gevaren van buitenaf?

Tegenwoordig gebruiken we de computer steeds vaker voor het uitvoeren van taken op het internet. Voor het uitvoeren van de taken op de computer is een programma / app nodig. Door de vele toepassingen waarvoor de computer gebruikt kan worden hanger er ook gevaren aan de computer.

Om jezelf tegen de gevaren van het internet te beschermen is het belangrijk dat er een goede virusscanner op de computer is geïnstalleerd. Panda Antivirus is een uitgebreid programma met meerdere toepassingen waardoor je de computer goed kunt beveiligen.

Ontdek hier hoe je de computer kunt beschermen met Panda Antivirus Pro 2020!

Bescherming tegen ransomware

Een van de meest vervelende virussen is ransomware. Ransomware is een toepassing waarmee internetcriminelen proberen om geld te incasseren of bestanden op de computer proberen te gijzelen. 

Als de bestanden worden gegijzeld kan er een wachtwoord op de bestanden geplaatst worden. Voor het verwijderen van het wachtwoord vragen internetcriminelen om een geld bedrag. Helaas kan het voorkomen dat er de bestanden na het betalen van het bedrag versleuteld blijven. 

Panda Antivirus pro 2020 ransomware

Een bekend voorbeeld van ransomware is het politievirus. Dit virus was in staat om de gehele computer te gijzelen. Om de computer weer te kunnen gebruiken werd er om een geld bedrag gevraagd. 

Voor het verwijderen van het politievirus moet de computer in veilige modus gestart worden. Binnen de veilige modus van het besturingssysteem kunnen alleen de belangrijke programma’s worden gestart.

De belangrijke programma’s zijn de programma’s die het besturingssysteem nodig heeft voor het starten van de computer. 

Naast de belangrijke programma’s kunnen er ook programma’s worden gestart die belangrijk zijn voor computer onderhoud. Bij het computer onderhoud behoord ook een antivirus programma zoals Panda Antivirus Pro 2020. Door de computer in de veilige modus te scannen kan ieder gevaar op de computer herkend en van de computer verwijderd worden. 

Panda antivirus Pro Firewall

Iedere computer die verbonden is met het internet staat met elkaar in verbinding. De meeste gevaren voor de computer komen dan ook van het internet. 

Met de firewall kan het inkomende en het uitgaande internet verkeer continue doorzocht worden op ongewenste activiteiten. Op het moment dat er een ongewenste activiteit wordt gedetecteerd, kan de toegang voor deze ongewenste activiteit worden geblokkeerd. 

De firewall van Panda Antivirus pro 202 kan 90% van de gevaren van het internet herkennen. Hierdoor helpt de firewall van Panda Antivirus pro 2020 de computer goed te beschermen tegen ongewenste programma’s.

Panda Antivirus pro 2020 firewall

Panda Antivirus pro voor het beschermen tegen de gevaren van aangesloten USB-apparaten

Een USB-apparaat wordt vaak gebruikt voor het uitwisselen van bestanden. Voor het uitwisselen van de bestanden moet het USB-apparaat met de computer worden verbonden. Het kan dan ook voorkomen dat het USB-apparaat met een geïnfecteerde computer is verbonden. Op een geïnfecteerde computer staat een computer virus of een ongewenst programma. 

Door het USB-apparaat met de geïnfecteerde computer te verbinden kan het virus op het USB-apparaat belanden.

Als het geïnfecteerde USB-apparaat vervolgens met de eigen computer wordt verbonden kan de computer worden geïnfecteerd.  

usb-apparaat beschermen

Voor het beschermen van de computer kan Panda antivirus Pro 2020 het USB-apparaat scannen. Het USB-apparaat zal worden gescand nog voordat het besturingssysteem het USB-apparaat heeft herkend. 

Als een verdacht bestand op het USB-apparaat is gevonden kan deze door de virusscanner worden geblokkeerd. Door het blokkeren van de ongewenste programma’s kan de computerveiligheid vergroot worden. 

Panda Antivirus antidiefstal

Panda antivirus heeft een extra beveiliging toegevoegd. Deze beveiliging wat antidiefstal genoemd wordt stelt je in staat de locatie van de computer te achterhalen. Deze functionaliteit is vooral erg handig om de computer terug te kunnen vinden als de computer wordt gestolen.

Wachtwoordbeheer programma van Panda Antivirus Pro

In de huidige tijd wordt het internet steeds vaker gebruikt voor verschillende activiteiten. Zo kunnen we tegenwoordig met elkaar communiceren, online winkelen en onze administratieve taken doen. Om deze activiteiten op een veilige manier uit te kunnen voeren moet er een account aangemaakt worden. 

Door de vele gebruikersaccounts in combinatie met wachtwoorden kan het erg lastig worden om deze gegevens allemaal te onthouden.

Wachtwoordbeheer programma

Natuurlijk wil je niet dat deze gegevens in de verkeerde handen terecht komen. Voor het beveiligen van de wachtwoorden is er binnen Panda Antivirus pro 2020 een wachtwoordbeheer programma geïntegreerd. 

Een wachtwoordbeheer programma kan worden vergeleken met een digitale kluis. Voor het openen van de wachtwoordmanager heb je een wachtwoord nodig. Op deze manier kun je de wachtwoorden op de computer veilig beheren.

Panda Antivirus pro 2020

Is jouw computer beschermd tegen de gevaren van buitenaf?

Tegenwoordig gebruiken we de computer steeds vaker voor het uitvoeren van taken op het internet. Voor het uitvoeren van de taken op de computer is een programma / app nodig. Door de vele toepassingen waarvoor de computer gebruikt kan worden hanger er ook gevaren aan de computer.

Om jezelf tegen de gevaren van het internet te beschermen is het belangrijk dat er een goede virusscanner op de computer is geïnstalleerd. Panda Antivirus is een uitgebreid programma met meerdere toepassingen waardoor je de computer goed kunt beveiligen.

Ontdek hier hoe je de computer kunt beschermen met Panda Antivirus Pro 2020!

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *