Over deze computer boeken moet je beschikken om de basis te kunnen leren!

Het is heel handig om een naslagwerk te bezitten dat over computers gaat. Vooral als je nog een beetje beter wilt leren hoe alles werkt als beginneling. Want hoe meer je ervan af weet, des te leuker het wordt. Daarom lijkt het me nu het goede moment om het juiste en handigste computerboek aan te schaffen als naslagwerk.

Er zijn allerlei computerboeken op de markt en in de winkel, maar om het juiste boek daar uit te vinden is wat lastig omdat je er misschien nog niet zo heel veel vanaf weet. Om toch een goede keuze te maken kunnen wij je een handje helpen. En hebben we een lijst voor je gemaakt met de beste boeken. Het zijn de juiste boeken waar wij zelf achterstaan.  

Zonder hulp van goede boeken wordt het computeren, vooral in het begin, een beetje lastig. Natuurlijk kan je zelf ook het een en ander uitvogelen, maar als je dan iets fout hebt gedaan kun je in zo ’n boek makkelijk terug vinden hoe je dat wel moet doen of hoe je het foutje kunt verbeteren. Dus zodoende hoef je dan ook niet in paniek te raken.

Met behulp van deze boeken kun je zonder angst zelf aan de slag en hoef je geen dure computer hulp aan huis of in de winkel in te roepen. Zo kun je onafhankelijker van anderen je dingen doen.

Bij deze vind je hier de boeken die je kunnen helpen met je ontdekkingsreis naar een wondere wereld. Met het juiste boek als naslagwerk leer je de juiste stappen uit te voeren om spelenderwijs met de computer om te leren gaan. 

iPad voor senioren met iOS 12 en hoger
Windows 10 voor senioren deel 2
Windows 10 voor de beginnende senior computer gebruiker
Windows 10 voor senioren deel 1