Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T review ervaringen

Gemiddelde leestijd: 35 minuten

Ben jij aan het twijfelen tussen een laptop en een tablet om onderweg aan verschillende taken te kunnen werken? De Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T is een laptop waarbij een beeldschermformaat van 14 inch en een compacte behuizing worden gecombineerd met goede eigenschappen. Door deze goede eigenschappen kan dit model voor iedere taak worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld om onderweg aan taken te kunnen werken. Voor het werken onderweg heeft dit model een behuizing met een compact formaat en een grote accu. Hierdoor kan er tot wel een hele werkdag op de accu aan verschillende taken worden gewerkt. Benieuwd naar de prestaties van deze laptop? Wij hebben hem getest en vertellen in dit artikel over onze bevindingen.

Inhoudsopgave

Uiterlijk van de Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T

Ben jij op zoek naar een compacte laptop waarmee je aan iedere taak kunt werken?

De Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T is een compacte laptop met goede prestaties.

Naast het compacte formaat van de behuizing zit het beeldscherm op een kantelmechanisme bevestigd. Het kantelmechanisme zorgt ervoor dat dit model als laptop en als tablet kan worden gebruikt.

Door de combinatie van de goede prestaties en het compacte formaat is dit model het ideale werkpaard om onderweg aan taken te kunnen werken.

Bekijk de Asus ZenBook Flip 14 UX463FL-AI092T hier!

Werken met de Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T

Om taken op een laptop / computer uit te kunnen voeren moet er een programma / app binnen het besturingssysteem van de computer / laptop worden geïnstalleerd. In de meeste gevallen is er bij een laptop / computer al een besturingssysteem geïnstalleerd. Door het geïnstalleerde besturingssysteem kan de laptop / computer worden gebruikt voor:

 • Het kunnen installeren van apps / programma’s voor het werken aan taken
 • Apparaten kunnen herkennen die met de laptop verbonden zijn
 • Kunnen starten van de laptop
 • Bewaren van de bestanden
 • Verbinding met het internet kunnen maken

Tegenwoordig zijn er verschillende besturingssystemen die op een computer laptop geïnstalleerd kan zijn zoals:

 • Linux
 • Chrome OS (Google)
 • Windows (Microsoft)
 • OSX (Apple)
Werken met de Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T

De Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T werkt met het besturingssysteem Windows. Windows is een van de meest gebruikte besturingssystemen. Doordat Windows zo vaak gebruikt wordt, zijn er veel verschillende programma’s en apps voor een Windows computer beschikbaar. Door deze grote hoeveelheid aan apps / programma’s zijn er veel verschillende toepassingen te vinden waaraan je met deze laptop kunt werken.

Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T installeren: de voorbereidingen

Als je met het besturingssysteem Windows op de Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T wilt gaan werken moeten er eerst enkele voorbereidingen worden getroffen. De handelingen die gedaan moeten worden voordat je Windows kunt installeren bestaan uit:

 • De laptop met het internet verbinden
 • Gegevens behorende bij het Microsoft account invoeren

Voor het verbinden van de laptop met het internet moeten de gegevens van de internetverbinding ingevoerd worden. De gegevens over de internetverbinding staan op de sticker aan de achterkant van het modem en bestaan uit:

Wat is een internet verbinding
 • De naam van de internetverbinding (SSID)
 • Het wachtwoord (WPA of WPA2 Key)

Hierbij geldt wel dat de naam van de internetverbinding en het wachtwoord niet gewijzigd mogen zijn. Als de netwerknaam of het wachtwoord is gewijzigd en je de gegevens bent vergeten, dan kun je het modem resetten.

Voor het resetten van het modem zit er meestal een reset knop aan de achterkant van het modem. Deze knop kan met een paperclip aan de achterkant van het modem worden ingedrukt. Nadat het modem is gereset komen de gegevens van de internetverbinding weer overeen met de gegevens die op de sticker aan de achterkant van het modem staan. 


Wanneer de juiste gegevens voor de internetverbinding zijn ingevoerd kan de laptop met het internet worden verbonden. Hiervoor moet je met de linkermuisknop op de knop met de tekst: “Verbinding maken” drukken.

Als de juiste gegevens van de internetverbinding zijn ingevoerd kun je naar de volgende stap. Hier wordt om de gegevens van het Microsoft account gevraagd waaronder:  

 • De gebruikersnaam (e-mail adres)
 • Het wachtwoord

Het e-mail adres wat voor het Microsoft account als gebruikersnaam gebruikt kan worden is een e-mail adres wat bij Microsoft is aangemaakt. Bij deze e-mail adressen kun je onder andere denken aan: 

 • @live.com
 • @msn.com
 • @hotmail.com
 • @hotmail.nl

Het Microsoft account wordt bij een Windows laptop / computer voor verschillende doeleinden gebruikt zoals:  

 • Versturen en ontvangen van de e-mail met Outlook 
 • Bewaren van bestanden in OneDrive
 • Installeren van een app vanuit de Microsoft Store
 • Werken met de apps van Microsoft voor het werken aan kantoor toepassingen zoals het maken van presentaties, het maken van berekeningen of het maken van aantekeningen
 • Het ontgrendelen van de laptop

Heb jij in het verleden nog geen Microsoft account aangemaakt? Dan moet het Microsoft account tijdens het installeren van Windows worden aangemaakt. Hiervoor kun je met de linkermuisknop op de knop met de tekst: ”Microsoft account aanmaken” drukken. Hoe het Microsoft aanmaken in zijn werk gaat kun je lezen in het artikel: “Microsoft account aanmaken”. In dit artikel staat een stappenplan wat je kunt volgen voor het aanmaken van het Microsoft account. 

Installatie van Windows: de installatieprocedure

Als iedere voorbereidende handeling voor het installeren van Windows is uitgevoerd moet het besturingssysteem voor de installatie worden geactiveerd. Het activeren van Windows doe je door de activatiecode in te voeren. De activatiecode bestaat uit een reeks van letters en cijfers die je tijdens de aanschaf van het besturingssysteem of de laptop / computer meegeleverd krijgt. 

Bij de aanschaf van een laptop / computer waarop het besturingssysteem is Windows geïnstalleerd kan de activatiecode op de sticker aan de achter of zijkant van de behuizing worden gevonden.

Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T Windows 10 installeren

Wanneer je het besturingssysteem Windows via het internet hebt gekocht staat deze code vaak in de e-mail die je als bevestiging hebt gekregen. Bij de aanschaf van het besturingssysteem in de winkel gaat dat vaak via een USB-stick of DVD. Bij een DVD of USB-stick staat de activatiecode meestal in de verpakking. 

Als de juiste activatiecode is ingevoerd kan de installatie van Windows eindelijk worden gestart. Het installeren van het besturingssysteem verloopt middels verschillende stappen. Bij de eerste stappen wordt er om toestemming gevraagd. Deze toestemming geef je door met de linkermuisknop op de knop met de tekst: “Bevestigen”, “Doorgaan” of “OK” te drukken. 

In de verdere stappen van de installatie worden er vragen gesteld waarmee het besturingssysteem kan worden gepersonaliseerd. Bij het personaliseren kun je denken aan: 

 • Het wijzigen van de achtergrond van de laptop
 • Een persoonlijke kleur aan het startmenu geven
 • De laptop een naam geven
 • Een gebruikersnaam voor de gebruiker opgeven

Na het voltooien van de installatie kan er meteen met de laptop / computer worden gewerkt. Om met de computer / laptop te kunnen werken worden er enkele programma’s voor de basiswerkzaamheden geïnstalleerd. Bij de basistaken kun je denken aan onder andere:

 • Het zoeken naar informatie op het internet
 • Zoeken naar programma’s waarmee aan taken kan worden gewerkt
 • Aantekeningen maken
 • Het bewerken van een foto met paint
Uiterlijk van de Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T

Ben jij op zoek naar een compacte laptop waarmee je aan iedere taak kunt werken?

De Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T is een compacte laptop met goede prestaties.

Naast het compacte formaat van de behuizing zit het beeldscherm op een kantelmechanisme bevestigd. Het kantelmechanisme zorgt ervoor dat dit model als laptop en als tablet kan worden gebruikt.

Door de combinatie van de goede prestaties en het compacte formaat is dit model het ideale werkpaard om onderweg aan taken te kunnen werken.

Bekijk de Asus ZenBook Flip 14 UX463FL-AI092T hier!

Apps voor de ASUS ZenBook 15 UX534FT

Om met de Asus ZenBook Flip 14 UX463FL-AI092T aan taken te kunnen werken moet er een programma / app op de laptop worden geïnstalleerd. Doordat dit model met het besturingssysteem Windows werkt zijn er een grote verscheidenheid aan programma’s en apps voor deze laptop te vinden. Ieder programma / app kan worden onderverdeeld in verschillende categorieën. Iedere categorie kan voor verschillende toepassingen worden gebruikt. Bij deze categorieën kun je denken aan onder andere: 

 • Foto bewerk programma
 • Spelen van grafisch mooie spelletjes
 • Educatieve doeleinden zoals het maken van presentaties en het maken van aantekeningen
 • Zoeken naar informatie op het internet
 • Video bewerk programma’s 
 • Maken van een fotoalbum
 • Entertainment zoals het kijken naar een video of het luisteren naar muziek
 • Communicatie met programma’s zoals Skype, Zoom, Facebook of de e-mail

Apps en programma’s op de Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T installeren

Wanneer je de Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T wilt gaan gebruiken om aan taken te werken moeten er apps en programma’s worden geïnstalleerd. Door de grote hoeveelheid aan verschillende apps kunnen de programma’s / apps op verschillende manieren worden geïnstalleerd. 

Voor het installeren van een app moet de Windows Store worden gebruikt. Om een app vanuit de Windows Store te installeren moet er eerst met het Microsoft account bij de Windows Store worden ingelogd. Hiervoor heb je het e-mail adres en het wachtwoord van het Microsoft account nodig. 

Nadat je bij de Windows Store bent ingelogd kun je de app opzoeken. Voor het zoeken naar een app zijn twee opties namelijk:

Microsoft store Apps
 • Zoeken door de categorie van de app in te voeren
 • De naam van de app invoeren

Wanneer je een programma op de laptop wilt gaan installeren kan dat op twee verschillende manieren zoals: 

 • Installeren door het installatiebestand van het internet te downloaden
 • Het installeren vanaf een USB-stick

Als je een installatiebestand van het internet download om het programma te kunnen installeren wordt er maar een klein gedeelte van het programma gedownload. Tijdens het installeren van het programma worden de resterende bestanden van het internet gedownload. Doordat het grootste gedeelte van het programma tijdens de installatie wordt gedownload kan deze manier van installeren wat meer tijd in beslag nemen. 

Bij het afronden van de installatie van een programma wordt er een snelkoppeling gemaakt. Deze snelkoppeling wordt in het startmenu en op het bureaublad geplaatst. Met deze snelkoppeling kan het programma sneller worden gestart. Hierdoor kan het programma eenvoudig worden gevonden waarna je er meteen mee kunt werken. 

Het uiterlijk van de Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T

De Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T is een 2 in 1 laptop. Hierdoor kan dit model zowel als laptop en als tablet kunnen worden gebruikt. Om in de tablet modus te kunnen werken kan het beeldscherm voor 360 graden worden gedraaid. Wanneer het beeldscherm voor de helft wordt gekanteld kan het beeldscherm als houder worden gebruikt. Dit is vooral erg handig tijdens het kijken naar een video of voor het geven van een presentatie. 

Wanneer je het beeldscherm volledig hebt gedraaid kan er met dit model worden gewerkt zoals je gewend bent bij een tablet. Hierdoor is dit model het ideale werkpaard voor onderweg. Bijvoorbeeld voor tijdens vakantie, tijdens een presentatie of voor het maken van aantekeningen.

Uiterlijk van de Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T

Bij een laptop die als tablet gebruikt kan worden speelt het formaat van de behuizing een belangrijke rol. Hier is tijdens het ontwikkelen van de Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T goed over nagedacht. Om het formaat compact te houden heeft dit model een dunne behuizing gecombineerd met dunne randen om het beeldscherm. De combinatie van de dunne behuizing en de dunne randen om het beeldscherm zorgen ervoor dat het gewicht van dit model licht kan blijven. Zo heeft de behuizing een gewicht van ongeveer 1.5KG waardoor hij makkelijk vervoert kan worden.  

Uiterlijk van de Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T

Ben jij op zoek naar een compacte laptop waarmee je aan iedere taak kunt werken?

De Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T is een compacte laptop met goede prestaties.

Naast het compacte formaat van de behuizing zit het beeldscherm op een kantelmechanisme bevestigd. Het kantelmechanisme zorgt ervoor dat dit model als laptop en als tablet kan worden gebruikt.

Door de combinatie van de goede prestaties en het compacte formaat is dit model het ideale werkpaard om onderweg aan taken te kunnen werken.

Bekijk de Asus ZenBook Flip 14 UX463FL-AI092T hier!

Bediening

Als je met een laptop / computer aan taken wilt gaan werken is het belangrijk dat de laptop bedient kan worden. Voor het bedienen van de laptop zijn componenten nodig. Dit model is uitgerust met verschillende componenten waarmee er aan taken gewerkt kan worden. Deze componenten bestaan uit:

 • Een toetsenbord voor het invoeren van letters en cijfers 
 • Het beeldscherm om tijdens het werken aan taken te kunnen zien wat er op de computer / laptop gebeurd
 • Een geïntegreerde muis met daarin een beeldscherm verwerkt waardoor het touchpad kan worden gebruikt voor het bedienen van de laptop
 • Speakers om naar de geluiden te kunnen luisteren

Voor dit model is een internationaal toetsenbord gebruikt. Het internationale toetsenbord is een toetsenbord waarop de letters volgens de Q,W,E,R,T,Y indeling zijn gepositioneerd. De Q,W,E,R,T,Y indeling is te herkennen aan de letters Q,W,E,R,T,Y die van bovenaan het toetsenbord naast elkaar zijn gepositioneerd. Binnen Europa is dit het meest gebruikte toetsenbord. 

Bediening van de Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T

Om de laptop te kunnen bedienen heb je aan het kunnen invoeren van letters en cijfers niet voldoende. Voor het bedienen van de laptop moet de muis bediend kunnen worden. Bij dit model kan de muis op twee verschillende manieren worden bediend. Zo kun je de muis bedienen met: 

 • Het aanraakgevoelige beeldscherm 
 • Door het touchpad te gebruiken

Om extra nauwkeurig met het touchpad en het aanraakgevoelige beeldscherm te kunnen werken kan de meegeleverde stylus worden gebruikt. 

Screenpad van de Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T

Waar een touchpad normaal alleen voor het bedienen van de muis kan worden gebruikt zit er bij dit model in het touchpad een beeldscherm verwerkt. Hierdoor wordt het touchpad bij dit model ook wel een screenpad genoemd. In vergelijking met een touchpad krijg je met het screenpad extra functies tot de beschikking. Bij deze functies kun je onder andere denken aan:

 • Openen van een programma zoals de browser of YouTube
 • Het bedienen van een app zoals het bladeren door een muziek / video collectie in een app
 • Door de bestanden die op de computer staan bladeren
 • Een numpad waarop alleen cijfers te zien zijn. Het numpad is erg handig voor het maken van berekeningen
Screenpad van de Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T

Een screenpad kan naast het bedienen van de laptop ook worden gebruikt om aan de creatieve taken te kunnen werken. Hiervoor is het handig om de meegeleverde stylus te gebruiken. De meegeleverde stylus kan worden gebruikt om op het screenpad te tekenen en te schrijven. Het kunnen tekenen en schrijven op het screenpad is erg handig tijdens het werken aan de creatieve taken zoals: 

 • Het bewerken van een foto
 • Maken van een illustratie (2D / 3D)
 • Bewerken van een video

Het beeldscherm van de Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T

Wanneer de laptop wordt gebruikt om aan taken te werken is het belangrijk dat je kunt zien wat er op de laptop gebeurd. Om te kunnen zien wat er op de laptop gebeurt is een beeldscherm nodig. De Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T is uitgerust met een beeldscherm met een beeldschermformaat van 14 inch. Het beeldschermformaat van 14 inch is groot genoeg om efficiënt aan taken te kunnen werken en klein genoeg om de laptop makkelijk te kunnen vervoeren. 

Voor dit beeldscherm is er gebruik gemaakt van een FHD NanoEdge-scherm. Doordat deze techniek voor het beeldscherm is gebruikt komen de beelden haarscherp en in realistische kleurweergave naar voren. Hierdoor is het beeldscherm ideaal om aan de creatieve taken te werken. Bijvoorbeeld voor het bewerken van een foto / video of voor het maken van animaties. 

Beeldscherm van de Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T
Uiterlijk van de Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T

Ben jij op zoek naar een compacte laptop waarmee je aan iedere taak kunt werken?

De Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T is een compacte laptop met goede prestaties.

Naast het compacte formaat van de behuizing zit het beeldscherm op een kantelmechanisme bevestigd. Het kantelmechanisme zorgt ervoor dat dit model als laptop en als tablet kan worden gebruikt.

Door de combinatie van de goede prestaties en het compacte formaat is dit model het ideale werkpaard om onderweg aan taken te kunnen werken.

Bekijk de Asus ZenBook Flip 14 UX463FL-AI092T hier!

De Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T voor entertainment gebruiken

Bij de Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T hoeft het niet bij het werken aan de creatieve taken te blijven. Nadat er aan een video is gewerkt is het handig als de video in hoge kwaliteit kan worden bekijken. Hiervoor heeft dit model de combinatie van een beeldscherm met goede prestaties en goede speakers. 

Voor deze laptop zijn twee stereo speakers van het merk Harman Karbon gebruikt. Het Merk Harman Karbon staat erom bekend dat zij goede geluidsapparatuur maken. Dit is bij de speakers uit deze laptop niet anders. De speakers die in dit model zitten kunnen worden gebruikt om in hoge kwaliteit naar geluiden te kunnen luisten. Hierdoor is het geluid uit deze speakers helder, zuiver en met goede bas te beluisteren. 

Youtube video maken

Naast de combinatie van de goede speakers en het beeldscherm met goede prestaties heeft dit model een videokaart. De videokaart wordt gebruikt om beelden snel te kunnen verwerken. Voor dit model is de Nvidia GeForce MX250 gebruikt. Hierdoor kunnen zelfs de zwaardere spelletjes in hoge kwaliteit worden gespeeld.

Accuduur

Bij veel laptops met goede prestaties kan er maar een korte tijd op de accu worden gewerkt. Tijdens het ontwikkelen van de Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T  hebben ze hier goed over nagedacht. 

Deze laptop is uitgerust met een accu die over een grote batterijcapaciteit beschikt. Wanneer dit model wordt gebruikt voor het werken aan de zwaardere taken gaat de accu een volledige werkdag mee. 

Door de lange tijd wat er op de accu gewerkt kan worden hoef je niet bang te zijn dat de accu tijdens het werken aan taken onverhoopt leeg is. Hierdoor is dit model het ideale werkpaard om onderweg aan iedere taak te werken.

Snelheid

De Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T is een laptop die is ontworpen om met gemak aan de zwaardere taken te kunnen werken. Om aan de zwaardere taken te kunnen werken is dit model uitgerust met componenten die over goede prestaties beschikken. Hierdoor kan dit model niet alleen voor de zwaardere worden gebruikt, er kan namelijk ook snel aan verschillende taken gewerkt worden. Hiervoor is dit model uitgerust met de volgende componenten:

 • 16GB werkgeheugen
 • Intel Core i7-10510U processor. Deze processor is gemaakt om berekeningen tijdens het uitvoeren van taken snel af te kunnen handelen. Door deze hoge rekensnelheid is iedere taak op deze laptop binnen een mum van tijd voltooid
 • Een snelle SSD schijf met een opslagruimte van 512GB. Door bestanden op een SSD schijf te bewaren kunnen bestanden snel worden geopend. Dit is nog niet alles. Wanneer Windows op een SSD schijf wordt geïnstalleerd zal de laptop een stuk sneller starten. Nadat de laptop vervolgens is gestart kan er meteen aan verschillende taken worden gewerkt
Uiterlijk van de Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T

Ben jij op zoek naar een compacte laptop waarmee je aan iedere taak kunt werken?

De Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T is een compacte laptop met goede prestaties.

Naast het compacte formaat van de behuizing zit het beeldscherm op een kantelmechanisme bevestigd. Het kantelmechanisme zorgt ervoor dat dit model als laptop en als tablet kan worden gebruikt.

Door de combinatie van de goede prestaties en het compacte formaat is dit model het ideale werkpaard om onderweg aan taken te kunnen werken.

Bekijk de Asus ZenBook Flip 14 UX463FL-AI092T hier!

Bestanden opslaan

Als de laptop wordt gebruikt voor het werken aan documenten, het bewerken van foto’s / video’s en overige taken moeten bestanden op de harde schijf worden bewaard. Voor het bewaren van de bestanden heeft de Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T een SSD schijf met een opslagruimte van 512GB tot zijn beschikking. 

Een opslagruimte van 512GB is groot genoeg voor het bewaren van de belangrijkste bestanden. Als er veel een creatieve taken wordt gewerkt loop je met deze opslagruimte al snel tegen beperkingen aan. 

Voor het uitbreiden van de opslagruimte kan een USB-opslag apparaat met de laptop worden verbonden. Bij een USB-opslag apparaat kun je denken aan:

harde schijf
 • De USB-stick
 • Een externe harde schijf

Voor het aansluiten van een USB-opslag apparaat heeft dit model 3 verschillende USB poorten. 

Van de 3 USB poorten zijn er drie verschillende versies aanwezig. Zo heeft dit model: 

 • De ouderwetse USB 2.0 poort
 • USB-A
 • USB-C

Iedere USB poort kan worden gebruikt voor het uitwisselen van bestanden. Bij de USB-A en USB-C poort kunnen de bestanden zelfs razendsnel worden uitgewisseld. Naast het uitwisselen van bestanden brengt de USB-C poort verschillende extra functies met zich mee. Zo kan de USB-C poort worden gebruikt voor: 

 • Het opladen van een aangesloten apparaat zoals een mobiele telefoon, een tablet of een navigatie apparaat
 • Aansluiten van een tweede beeldscherm  

Bestanden veilig stellen in OneDrive

Bestanden die op een harde schijf of SSD schijf worden bewaard kunnen door een computer crash of virus verloren gaan. Voor het veilig stellen van de bestanden is het belangrijk dat er met enige regelmaat een reservekopie van de bestanden wordt gemaakt. 

Bij een Windows laptop kunnen de bestanden veilig gesteld worden door ze in de cloud te bewaren. Bij het installeren van Windows met het Microsoft account krijg je een opslagruimte van 5GB voor de clouddienst van Microsoft (OneDrive) tot de beschikking. 

de cloud

De opslagruimte van 5GB zit bij het bewaren van foto’s, video’s en documenten al snel vol. Gelukkig kan de opslagruimte van OneDrive eenvoudig worden uitgebreid. Voor het uitbreiden van OneDrive kan er een abonnement worden afgesloten. Microsoft heeft hiervoor verschillende abonnementsvormen. Bij deze abonnementsvormen kun je denken aan:  

 • OneDrive 100 GB (hiermee wordt alleen de opslagruimte vergroot)
 • Microsoft 365 Family
 • Microsoft 365 Personal

Wanneer je voor het uitbreiden van OneDrive kiest voor een Microsoft 365 abonnement kun je gebruik maken van de programma’s van Microsoft. Deze programma’s kunnen worden gebruikt voor het werken aan verschillende taken zoals:

 • Het maken van tekstdocumenten voor het maken van onder andere verslagen en aantekeningen 
 • Maken van presentaties
 • Versturen van een e-mail met het programma Outlook
 • Berekeningen maken met Excel

Draadloze verbindingen

Tegenwoordig zijn er steeds meer toepassingen die gebruik maken van het internet. Voordat er via het internet gewerkt kan worden moet de laptop zijn verbonden met een internetverbinding. Om de laptop met het internet te kunnen verbinden is een netwerkadapter nodig. 

Met de netwerkadapter die voor de Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T is gebruikt kan de laptop met twee verschillende draadloze verbindingen worden verbonden. Zo kan de laptop worden verbonden met:

 • De draadloze internetverbinding (WiFi)
 • Een verbinding met draadloze apparaten onderling
Draadloze verbinding

Voordat je met de laptop via het internet kunt werken moet je de laptop met de internetverbinding verbinden. Hiervoor zijn de gegevens over de internetverbinding nodig. De gegevens die nodig zijn voor het verbinden van de laptop met de internetverbinding bestaan uit: 

 • De netwerknaam (SSID)
 • Het wachtwoord (WPA of WPA2 key)

De gegevens die nodig zijn om de laptop met het internet te kunnen verbinden staan op de sticker aan de achterkant van het modem. 

Voor de internetverbinding kan dit model overweg met WiFi 5.0. 
WiFi 5.0 is een van de nieuwere internetverbindingen. Hierdoor kan dit model met de meeste draadloze internetverbindingen worden verbonden. 

Naast de verbinding met de buitenwereld kan de netwerkadapter worden gebruikt voor het verbinden van draadloze apparaten onderling. Hiervoor kan de netwerkadapter overweg met Bluetooth 5.0. Bluetooth 5.0 is een van de nieuwere bluetooth versies waardoor de laptop kan worden verbonden met de meeste nieuwe draadloze apparaten. Een bluetooth verbinding kan worden gebruikt voor onder andere:

 • Een Navigatiesysteem voor het berekenen van de beste route
 •  Het sporthorloge voor het uitlezen van de statistieken
 • Draadloze geluidsapparatuur voor het verbeteren van de geluidskwaliteit
 • Het versturen van foto’s, afbeeldingen, video’s en overige documenten naar andere apparaten
 • Een verzendopdracht naar een draadloze printer versturen
Uiterlijk van de Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T

Ben jij op zoek naar een compacte laptop waarmee je aan iedere taak kunt werken?

De Asus Zenbook Flip 14 UX463FL-AI092T is een compacte laptop met goede prestaties.

Naast het compacte formaat van de behuizing zit het beeldscherm op een kantelmechanisme bevestigd. Het kantelmechanisme zorgt ervoor dat dit model als laptop en als tablet kan worden gebruikt.

Door de combinatie van de goede prestaties en het compacte formaat is dit model het ideale werkpaard om onderweg aan taken te kunnen werken.

Bekijk de Asus ZenBook Flip 14 UX463FL-AI092T hier!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *